Energiterapi/Hypnosterapi

24.10.2018

Ibland så träffar jag klienter som gått på flera olika samtal, jobbat i KBT osv osv. Det är fantastiskt bra, för ofta har ju personen ifråga då insett att något inte är som det ska och livet blir inte alltid som man tänkt sig. Det som jag som terapeut tycker är fantastiskt kul med just denna terapiform är att jag får finnas med klienten när den ska ner och "grotta" i det undermedvetna. Det som styr oss och som gör att vi ibland slår på oss själva onödigt mycket. Detta kan vara i form att man lägger onödigt mycket skuld och skam på sig själv eller att man väljer att ta på sig "offerkoftan" och tycka synd om sig själv och känna att ingen förstår mig, jag kommer aldrig att må bättre osv.

Med detta fantastiska verktyg kan man verkligen hitta vad som är triggerpunkten till att saker och ting går fel. Att man väljer felaktiga vägar och i och med det faller tillbaka till sina gamla beteenden. Det jag ofta kallar "diffebeteenden". "Diffe" är den elaka som sitter på vår axel och säger att det är så här du ska vara, som du ska reagera, som du ska känna och många gånger finner vi oss i det. 

Men det finns vägar ut och just hypnosterapin är ett verktyg som hjälper många ur detta. Under fliken Olika metoder kan du läsa mer om just denna terapiform.

Du är varmt välkommen att boka in en behandling