PRISLISTA

Om du vill att vi "träffas" via Zoom så gäller samma tider för bokning men du väljer "Distanssamtal" istället. Kostnad för samtalet tas ut i förskott via Swish 123 503 5837 eller direktbetalning via kort eller Qliro. På vårt kostnadsfria introduktionssamtal så kontaktar jag dig om du önskar samtal via telefon, zoom eller fysiskt i min lokal.

Samtalsterapi     Privat 50 min

 I min lokal eller via zoom om du bor längre bort. Första samtalet är på 30min och kostnadsfritt och sedan så är det denna prislista som gäller                           

1150:-  ink. moms

Parterapi     Privat 90 min

Ett längre samtal där ni båda ska få er röst hörd

Walk & Talk Terapi     Privat 50 min   

 Vi går på en skön promenad och förenar fysiska och psykiska behov         

Energiterapi (Hypnosterapi)     Privat Ca 90 min       

"Vägledd meditation"          

Vi börjar med ett samtal och efter detta går vi vidare och genomför en behandling och avslutar sedan med ett samtal där vi "knyter ihop" säcken.

1550:- ink. moms

Heling behandling     Privat 60min (ej möjligt på distans)

Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, har ångest, huvudvärk, smärtor, är stressad och har varit eller är utbränd. 

Sorgbearbetning 8 tillfällen x 2 timmar

I kursen ingår även kurslitteratur, arbetsmaterial samt kaffe/the vid våra träffar. 

Stärka självkänslan fysisk i min lokal  6 tillfällen x 4 tim

I kursen ingår även kurslitteratur, arbetsmaterial samt kaffe/the vid våra träffar. Medtag egen lunch eller stadigare fika. Möjlighet att värma mat finns, samt kyl.

Stärka självkänslan internetbaserad (ca 6 mån)

I kursen ingår kursportal och arbetsmaterial samt zoom-träffar var 3e vecka med uppföljning kring material. Du som går denna kurs har även en rabatt när du bokar kompletternade samtal under kursperioden. På denna kurs finns möjlighet till delbetalning på 3 eller 6 månader.

24500:- ink.moms

Föreläsning "Medberoende - Från omvärdsstyrd till självstyrd"

En föreläsning om mig själv, mitt liv och hur jag har tagit mig ur ett eget beroende-/medberoende och byggt självkänsla.

Pris enl avtal

Företagspriser

Dessa tar vi fram utifrån det behov som finns för just ert företag och personens behov.

Betalningsalternativ

Jag tar kort, swish samt delbetalning hos Qliro och det är även möjligt att dela upp din betalning via vanlig faktura om du vill det.