PRISLISTA

För bästa resultat av ditt besök hos mig så vill jag börja med att säga att jag tror inte på en gång och sen är det bra. Då kan du gå till någon annan som tror att dom kan hjälpa dig. Tyvärr är inte de flesta fallen någon quickfix.  Jag vill hjälpa folk som kommer till mig och jag sitter inte med någon trollstav, utan ofta så förekommer ett hårt jobb efter att vi träffats.

Det är viktigt att personkemin stämmer för dig när du ska gå och prata med någon och därför så erbjuder jag dig halva priset vid vårt första samtal (Du betalar alltså 485:- vid första samtalet och skriver in koden INTRO under rabattkod)

Via Bokadirekt har jag även möjlighet att man kan köpa ett Värdekort för 3, 5 eller 10 samtal med olika förmånliga priser.

Om du vill att vi "träffas" via Skype eller annat internetbaserat verktyg så gäller samma tider, men du har då ett rabatterat pris (700:-). Beloppet kommer däremot att tas ut i förskott via Swish 123 503 5837 om du väljer att inte betala direkt via Bokadirekt.

Samtalsterapi     Privat 50 min

                            

970:-  ink. moms

Parterapi     Privat 90 min

Ett längre samtal där ni båda ska få er röst hörd

Walk & Talk Terapi     Privat 50 min   

             

Reiki behandling     Privat 70 min (ej möjligt på distans)

Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, har ångest, huvudvärk, smärtor, är stressad och har varit eller är utbränd. 

Reiki behandling Privat 45 min

En snabbare enerigbalansering

Energiterapi/Hypnosterapi/     Privat Ca 2 tim        Vägledd meditation          

Vi börjar med ett samtal och efter detta går vi vidare och genomför en behandling och avslutar sedan med ett samtal där vi "knyter ihop" säcken.

1350:- ink. moms

Föreläsning "Medberoende - Från omvärdsstyrd till självstyrd"

En föreläsning om mig själv, mitt liv och hur jag har tagit mig ur ett eget beroende-/medberoende och byggt självkänsla.

Medberoendekurs  6 tillfällen x 4 tim

I kursen ingår även kurslitteratur, arbetsmaterial samt kaffe/the vid våra träffar. Medtag egen lunch eller stadigare fika. Möjlighet att värma mat finns, samt kyl.

Företagspriser

Dessa tar vi fram utifrån det behov som finns för just ert företag och personens behov.

Betalningsalternativ

Jag tar kort, swish samt Klarna och det är även möjligt att dela upp din betalning via vanlig faktura om du vill det.

.