PRISLISTA

För bästa resultat av ditt besök hos mig så vill jag börja med att säga att jag tror inte på en gång och sen är det bra. Terapi är ingen quickfix, men det är så många som skulle må så mycket bättre om de tar tag i sina problem. Jag vill hjälpa folk som kommer till mig och jag sitter inte med någon trollstav, utan ofta så förekommer ett hårt jobb av dig, efter att vi träffats.

Det är viktigt att personkemin stämmer för dig när du ska gå och prata med någon. Jag vet att jag kan hjälpa dig till ett bättre mående. För att allt ska kännas rätt så erbjuder jag en 30 min gratis konsultation vid första träffen och denna kan vi med fördel ta över telefon eller så ses vi i min lokal

Om du vill att vi "träffas" via Zoom så gäller samma tider för bokning men du väljer "Distanssamtal" istället. Kostnad för samtalet tas ut i förskott via Swish 123 503 5837.

Samtalsterapi     Privat 50 min

 I min lokal eller via zoom om du bor längre bort. Första samtalet är på 30min och kostnadsfritt och sedan så är det denna prislista som gäller                           

970:-  ink. moms

Parterapi     Privat 90 min

Ett längre samtal där ni båda ska få er röst hörd

Walk & Talk Terapi     Privat 50 min   

 Vi går på en skön promenad och förenar fysiska och psykiska behov         

Energiterapi (Hypnosterapi)     Privat Ca 90 min       

"Vägledd meditation"          

Vi börjar med ett samtal och efter detta går vi vidare och genomför en behandling och avslutar sedan med ett samtal där vi "knyter ihop" säcken.

1450:- ink. moms

Heling behandling     Privat 70 min (ej möjligt på distans)

Denna behandling är djupt avslappnande och fantastisk när du känner dig trött, energi tömd, har ångest, huvudvärk, smärtor, är stressad och har varit eller är utbränd. 

Föreläsning "Medberoende - Från omvärdsstyrd till självstyrd"

En föreläsning om mig själv, mitt liv och hur jag har tagit mig ur ett eget beroende-/medberoende och byggt självkänsla.

Medberoendekurs fysisk i min lokal  6 tillfällen x 4 tim

I kursen ingår även kurslitteratur, arbetsmaterial samt kaffe/the vid våra träffar. Medtag egen lunch eller stadigare fika. Möjlighet att värma mat finns, samt kyl.

Medberoendekurs internetbaserad (ca 6 mån)

I kursen ingår kursportal och arbetsmaterial samt zoom-träffar var 3e vecka med uppföljning kring material. Du som går denna kurs har även en rabatt när du bokar kompletternade samtal under kursperioden. På denna kurs finns möjlighet till delbetalning på 3 eller 6 månader.

14700:- ink.moms

Företagspriser

Dessa tar vi fram utifrån det behov som finns för just ert företag och personens behov.

Betalningsalternativ

Jag tar kort och swish och det är även möjligt att dela upp din betalning via vanlig faktura om du vill det.