FÖRELÄSNING

 

Det jag vill nå ut med när det gäller någon av mina föreläsningar är just hur man Tar sig upp efter att man förlorat ett barn. Jag har också en föreläsning där jag vill bryta ner Medberoende till att de är något som är så mycket större än vi kan förstå. När jag pratar med folk om detta så tycker många att de är något som människor som levt nära en narkoman eller alkoholist kan vara, men jag vill påstå att detta är en av de vanligaste "folksjukdomar" vi har i vårt samhälle. Att tro att de är så enkelt som att de bara är en viss kategori av människor som hamnar i det är att göra de lätt. Idag är det många som lever som medberoende på sina arbeten, i relation till sina barn, i kompiskretsen osv. Jag vill bryta ner detta till vad de verkligen är och sedan hjälpa människor till att bygga upp en trygg och stark självkänsla för att kunna sätta sina gränser och bygga sin självkänsla.

Mina erfarenheter av föreläsningar har varit på IOGT-NTO (SoberOctober-kampanjen 2021), samt på Connextions Norrbottens anhörigdagar 2020. Jag jobbar även som informatör på SuicideZero där jag utbildar människor i deras Våga fråga-utbildning eller föreläser i samma tema. Har just nu haft 3 föreläsningar till Region Västerbotten i detta ämne. 

För mina egna föreläsningar i ämnet förlust av ett barn samt medberoende/stärka självkänslan kostar föreläsning 5000:- plus moms och ni väljer vilken inriktning ni vill ha på just er föreläsning