OM MIG

MIN BAKGRUND OCH MIN UTBILDNING

En dröm jag haft sedan många år, var att utbilda mig till terapeut och hjälpa människor att må bra. Att jag brinner för att hjälpa andra, är inte någon underdrift och jag känner verkligen att det är mitt kall här i livet. Att få följa dig på din mentala resa där du, med stöd från mig, utvecklas att bli den bästa versionen av  dig själv, vad kan låta mer spännande?!

Jag har en bred kunskap som även är egen upplevd och jag vet vad jag pratar om, både när det gäller beroende/medberoende, men även när det kommer till sorg och trauma då jag själv gått igenom en stor sorg och det är därför jag kan sticka ut hakan och säga att jag verkligen vet hur jag kan få dig att återta ditt liv!

Den största kunskapen jag har som jag ser som min styrkor är dels mina många år som chef och ledare i olika företag. Detta har gett mig en stor bredd och kunskap hur just jag kan vara bra som coach till dig i en ledande befattning. Många gånger kan vi behöva någon som finns där på sidan om och som ger oss den vägledning vi kan behöva och finns som de bollplank man kan sakna, oavsett om det rör vår ledarroll eller vår roll i privatlivet. 

En annan viktig erfarenhet jag har är att jag inte bara är utbildad inom sorg och traumahantering, jobbat i ett företag som chef, under den tid då jag personligen drabbades av svår sorg, då min son på 21 år dog, utan jag har även insett hur bristande kunskap som finns där ute, i hur man hanterar någon som hamnar i svår sorg. Att många företagsledare och HR inte har den kunskap som behövs för att möta en anställd och finnas som stöd i hanteringen. Företagen ha lätt att luta sig mot att de har ett avtal med företagshälsovården, men jag ser min del i mitt företag som ett komplement till detta. Även de företag jag jobbade i hade denna lösning, men jag blev ändå inte hjälpt, då den som jag då pratade med, inte hade kunskap om denna fråga. 

Det vi nämligen kan landa i när det gäller denna bit, är att alla kommer att möta sorg någon gång, på ett eller annat sätt.   • Samtalsterapeut/Beroendeterapeut
  • Sorg & Traumaterapeut
  • Medberoendeterapeut
  • Hypnosterapeut/Heling practicioner
  • Havening Technique (PÅGÅR)
  • Andra andliga kurser