MIN BERÄTTELSE

MIN BAKGRUND OCH MIN UTBILDNING

Jag passerade 40 för några år sedan och då hände något. Jag kom då till insikt att jag ville ta upp en dröm jag haft sedan många år, vilket var att utbilda mig till terapeut och hjälpa människor att må bra. Efter noga övervägande så bestämde jag mig. Att jag brinner för att hjälpa andra, är inte någon underdrift och jag känner verkligen att det är mitt kall här i livet. Att få följa dig på din mentala resa där du, med hjälp och stöd från mig, utvecklas att bli den bästa versionen av  dig själv, vad kan låta mer spännande?!

Jag har även tagit min utbildning längre i många avseenden, utbildat mig inom både hypnosterapi samt inom sorg- och traumaterapi. Jag har ett väldigt holistiskt tänk hur vi ska kunna må bra. Det innebär för mig, att kropp och själ hänger ihop och att genom de tänket kan du också testa på olika metoder för att hitta just de som funkar bäst för dig.

När det gäller att börja må bra så är det ju att stärka kärleken till sig själv och det är också det jag vill hjälpa just dig med.

Innan jag väl bestämde mig för utbildning, sökte jag länge och väl för att hitta just den som föll mig i smaken. Jag valde Lifecap AB. De utför internatförlagd utbildning, där man jobbar mycket i process med sig själv. Det passade mig lysande. Jag tror att den bästa vägen att kunna hjälpa andra är att jobbat bort sitt eget "bagage".


Mitt första år (basåret) gick jag till Kognitiv coach, sedan fyllde jag på med 12-stegsterapeut under ett år och slutligen läste jag ett år inom terapeutisk hypnos (Energi-/Hypnosterapeut). Jag har även gått kurs i sorgebearbetning och valde sedan att utbilda mig till Sorg- och Traumaterapeut och just nu är jag även anmäld att gå och certifiera mig inom Havening Technique. Den utbildningen gick jag redan 2016, men gick aldrig vidare till cerifieringen och nu känner jag att detta är en metod som jag vill integrera i mitt övriga arbete. Mer om det kommer det info om på min sida framöver.

Jag har även genomgått en certifieringsutbildning inom medberoende och jag kör grupper inom detta regelbundet under året. Kursen jag håller heter "Medberoende - Från omvärldsstyrd till självstyrd" och du kan läsa mer om de under fliken. Det som blev nytt under Covid-19 är att jag även erbjuder denna som webbkurs och då ligger den under drygt 6 månader, där man får en hel del bra saker. Så bor du inte i Luleå med omnejd så kan du ta del av kursen ändå.