Vissa strategiska ändringar

29.07.2020

Jag har ju under ca 1 års tid haft flera olika konton på bla Instagram. Ett som riktar sig till dom som följer Linda som ägare att företaget LiVe Terapi och ett som är min privata. Som ett tredje konto har jag även haft ett dolt konto för min skrivlust och där jag berättar de mer ”svarta” saker om mig själv, det jag varit med om och hur det påverkat mig under mitt liv. Nu börjar jag känna att jag måste lägga ner den delen, men det är inget som ska bort, utan snarare att jag ”bakar in det” i mitt företagskonto. 


Dom sakerna är ju dom erfarenheter jag har med mig, som jag fått jobba med men som också gjort mig till den jag är idag. En tryggare och starkare person än jag någonsin varit. Eftersom jag även skriver på min egna bok och mycket av det jag då berättar om nämns ”där”, så känns det som en naturlig del att ”flytta”.


Jag känner att många av er har förtroende för mig och det är jag fantastiskt nöjd över, men om jag ska kunna få er andra att förstå att jag är inte BARA en som utbildat mig till terapeut genom att läsa en massa bra kurslitteratur, utan jag har även kombinerat detta med en massa egen erfarehet av både beroende, medberoende och utmattning/utbrändhet, så kanske du tom kan känna en igenkänning och i och med det känner att du tom behöver min hjälp.


Jag har en hel del på gång just nu. Varje vecka bokar någon ny person in sig, via distanssamtal över zoom eller fysiska samtal i min lokal och det är så kul. Jag har 6 deltagare i min webbaserade kurs i att Stärka självkänslan - Gå från omvärldsstyrd till självstyrd och i november startar nästa kurs online. Bor man däremot så att man hellre vill delta på en fysisk kurs så startar den igång den 19-20/9 med 4 timmar varje gång. Jag kommer även att jobba mer mot företag under hösten. På många företag förekommer nämligen ett stort dolt tal av medberoende och detta är något som jag vill hjälpa till att belysa för att skapa en större förståelse och trivsel, även på våra arbetsplatser. Så jag kommer alltså att erbjuda föreläsningar på arbetsplatser för att hjälpa både arbetsgivare och anställda till insikter.


Jag hoppas att du kommer att gilla de förändringar som kommer att ske framöver och välkommen till en spännande höst.