Ny lokal och ny logga

05.07.2023

Nu är jag åter igen i min egna lokal och lite tillbaka där allt började innan jag gick igenom den stora förlusten som jag gått igenom. En lite mindre lokal men med all potential som jag vill ha och jag har grön skog utanför fönstret. Det känns bara så bra och du som gått hos mig förr, vet att jag ligger då i huset H4 på Kronans handelsområde. 

Det kommer att ta sig mer och mer under dom kommande veckorna och jag håller även på att skapa en massa nya saker som du som kund kommer att få testa på. Även nya samarbeten kommer att påbörjas då jag nu helt och hållet styr mitt företag själv igen. Det har även blivit ett litet tillägg på mitt företagsnamn så numera heter jag LiVe Terapi & Utvecklingscenter, då jag kommer att erbjuda fler möjligheter för dig som kund.

Ännu en nyhet för dig som ibland känt att de dragit iväg lite kostnadsmässigt är att du nu kan välja att del betala dina sessioner via Qliro så du själv kan avgöra vilken månadskostnad du ska ha.  Jag vill verkligen varmt välkomna dig till min nya lokal där allt nästan är som vanligt.