Nu var det länge sedan, men de händer mycket i mitt företag nu

07.11.2019

Jag inser när jag tittar in på min hemsida, att jag varit lite väl frånvarande en tid nu. De känns både bra och dåligt. Bra för anledningen att jag inte har kunnat skriva är att tiden har prioriterats till att ha tid med alla fantastiska klienter som börjat boka in sig hos mig. Det dåliga är ju naturligtvis att jag inte får förmedla det jag vill i samma utsträckning till er som läser dessa inlägg.

Jag har ju känt mig rätt trygg med att skriva öppet och hjärtligt om mig själv på mitt nya IG-konto som jag valt att gå ut med. De kanske inte var alla i min omgivning som var helt nöjd med att jag skapade det och att jag gått ut med allt som hänt mig i livet, men jag tror att de bara varit för att man är orolig för mig. Tyvärr så kan jag inte känna så. Jag känner mig ÄNTLIGEN hel på ett sätt jag inte gjort på MÅNGA år. Att kunna stå för vem jag är, vad jag gjort samt hur jag kan hjälpa andra i samma situation har gjort att jag är mer komplett som terapeut än jag någonsin varit tidigare. Idag kan jag utmana mina klienter, både till skratt och till igenkänning och det ger mig massor. Jag ser ju hur klienten växer. Jag växer genom de mötet.

Sen så fick jag ju veta i höstas att min toppenfina lokal som jag trivts som fisken i vattnet i, sägs upp. Detta innebär att jag sökt andra lokaler och jag tror att jag äntligen har landat i det jag tycker känns bäst för mig. Hjärtat måste vara med och de finns bara ett ställe där jag kan ha det med. Där jag får vara helt själv och fortsätta på den väg jag just nu går. Där ni som klienter kommer till LiVe Terapi och fortsätter att känna igen er. Bara lite bättre om jag får vara ärligt. Jag kommer snart att berätta om var och när de blir

Slutligen så har jag påbörjat ett avtal med ett företag som här i Luleå har ca 1500 medlemmar. De känns väldigt spännande och jag hoppas att de ska bli något bra kring den satsningen också. Så som ni ser händer det en hel del nu. Jag ska även ha ett möte nästa vecka med en fantastisk person som driver en spännande blogg där jag kanske kommer delta, jag fortsätter att göra allt för att synas och höras och få berätta för allt och alla om medberoende och VAD de är, samt jag filar lite på om jag ska ha en föreläsning kring sexuella övergrepp och sex-/kärleksberoende. Massor i huvudet, men jag hoppas att jag ska landa i vissa saker snart så att jag kan jobba mer aktivt med denna blogg osv.

Kram till er