Nu ska jag ta tag i detta på riktigt

13.07.2020

Jag har ju vid flertal tillfällen gjort något litet försök att verkligen skriva aktivt i min blogg här på sidan, men har väl fallerat varje gång. Ambitionen har varit högra än vad jag sedan har kunnat leverera, men nu ska jag verkligen försöka få till detta. Jag har tom skrivit in det i min almanacka så det kommer ett litet pling i min telefon de dagar jag nu bestämt mig för att skriva något.

Jag har ju så sjukt mycket inom mig. Dels allt som kommer fram i min kommande bok som jag skriver på. Dels utifrån den kurs jag har där det är 6 stycken fantastiska deltagare och att jag nu även har satt mina datum för den fysiska kursen som jag kör igång igen den 19/9 slutligen så får jag så mycket energi från den grupp som jag startat upp på facebook "Medberoende-från omvärldsstyrd till självstyrd", där jag har kort föreläsning/svarar på frågor på måndagar kl 20.30-21.00.

Det första jag vill ta upp är hur lätt är det inte att skriva när man väl sätter sig med det?! Trodde aldrig att de skulle kunna bli så att jag ger ut en bok, men ju mer jag skriver, desto mer det blir ett korrekt flöde i allt, desto lättare går det.

Det jag vill sprida genom denna blogg är dels min kunskap inom medberoende och hur vanligt det är, med tanke på att jag kallar det för en "folksjukdom". Jag vill att människor ska förstå varför det är så bra att söka hjälp. Jag vill att människor ska förstå att vi inte är ensam  med våra problem, även om det är den enklaste vägen att gå då. Att man blundar och inte låtsas om sina problem. Jag hoppas att denna blogg ska kunna få dig som läser att känna igen dig i saker jag tar upp. Jag hoppas att du ska komma till en punkt där du nästan sitter och längtar och väntar till de kommer en ny story, något nytt att få lära dig om.