Ett budskap som känns så viktigt

07.04.2021

Det har gått drygt 7 månader sen den ofattbara natten när min son på ett frågande och ännu förbryllande sätt påträffades död nedanför deras balkong från andra våningen. Vi vet ännu inte vad som orsakade att det blev så, men det jag har fått till mig av olika medium som är konsulterade i händelsen så säger Elias gång på gång att han ramlade. Att något gick fel och att utgången av detta inte var meningen. Att han var precis så levnadsglad som vi alla trott. Att vi inte behöver fundera om han mått dåligt en längre tid och inte såg någon utväg utan att det var en händelse denna kväll som på något sätt gick snett.

Jag vet att många kan tycka att jag blundar, att jag inte vill se att min son tog livet av sig, vilket det har betecknats hos bla Socialstyrelsen, men jag skulle inte se det på något annat sätt om så vore fallet. Jag skulle sakna och längta lika mycket efter honom ändå. Det jag däremot vet är att han kunde varit bättre på att uttrycka om saker inte var bra, än vad han varit. Vi har fått veta olika saker om den relation han hade och han har inte alltid varit så väl behandlad i den och de känns väldigt tråkigt att få information om, såhär efter att Elias gått bort. Det känns tråkigt att jag eg aldrig hade träffat den tjejen innan denna overkliga händelse skedde och det gör ju att man har fått tampas med sig själv för att ändå kunna förlåta och gå vidare. Vad som än hände så finns det ett klart faktum i allt och det är att vi aldrig får tillbaka min son, min Elias.

Då jag är en rätt andlig person som tror på ett liv efter detta och att andevärlden bara är där i en annan dimension, så har jag ju fått till mig av Elias att det är detta jag bla ska jobba med. Jag ska hjälpa unga män att prata mer känslor. Jag ska hjälpa mammor/pappor/mor-och farföräldrar som förlorat ett barn eller ett barnbarn, eller som min mamma säger, hon har förlorat sitt barns barn. Det är att bära 2 sorger i ett. Elias var så älskad och omtyckt av så många. Han har inte lämnat någon oberörd av hand person och med detta i åtanke så kan jag bara känna att Elias ska inte ha dött förgäves. Hans liv hade en mening och hans död ska även den ha en mening, så ock på jorden så som i himlen.