WALK & TALK

För att kombinera välmående på alla fronter har jag valt att introducera något som jag kallar för Walk & Talk. Detta innebär att vi träffas utanför min lokal och sedan går vi en sväng, var beror på väder och förhållande och  samtidigt får vi tid att prata om de som tynger dig. Det finns mycket som tyder på att denna behandlingsform kan göra dig lättare till mods och hjärnan får även vara aktiv i detta.

Detta kommer i första hand vara möjligt att boka in under juni - september, men om det är lyckat och ni vill kanske det även kommer vara möjligt under höst-vintermånaderna.

Denna aktivitet ska inte vara väderstyrd utan om det regnar så får vi bara ta kläder efter det. Om du vill ha med dig barnvagnen för att de lättare ska gå och prata eller passa på att rasta hunden så kan du kombinera dessa två saker så att du känner att du fått en tid för dig själv, men ändå kommer starkare därifrån då vi även jobbat på det mentala.

Jag har även lagt dessa samtal på en annan prisnivå än mina "vanliga" samtal då jag verkligen hoppas att flera av er ser detta som en möjlighet att både komma ut och röra på er OCH få hjälp med att ta rätt beslut för er själva. De är även gjort så att ju fler samtal du bokar desto bättre pris får du.

VÄL MÖTT UTE I LUFTEN